Hoppa till sidans innehåll

Barn/Ungdom


Klicka er vidare till våra olika sociala och samhällsengagerande projekt i menyn till vänster.

Drive-In ishockey: Vårt spontanhockeyprojekt som bedrivs i Ishuet Tumba samt Alby isbana i folkhälsoparken. Vi utvecklar även vår skridskoskola för barn och konceptet "Ishockey för alla" i ett samarbete med Djurgårdens IF Ishockey.

Drive-In Storvreten: Vårt breda spontanidrottsprojekt för barn och unga från området Storvreten i Tumba. Varje fredag och lördag alla välkomna att gratis spela fotboll och pingis, dansa och lära sig självförsvar för tjejer.

Sommarläger: Vårt sommarläger för barn 7-12 år med särskilda behov. I samarbete med Botkyrka kommun bjuder vi in ca 100 barn varje år för att ta del av rolig verksamhet med utbildade unga ledare. 

Fotboll För Alla (FFA Global): Vårt senaste samarbete är med Frälsningsarmén och FFA Global. Killar och tjejer 13-20 år med sociala och akademiska svårigheter får stöd genom, främst, fotboll och andra idrotter att hitta en gemenskap där de får en gemenskap genom idrotten och därigenom mentorskap att klara av skola och social utveckling för att få en bra start i livet. Läs mer om FFA här: http://www.ffaglobal.org/sweden-programs-swe/

Uppdaterad: 24 NOV 2017 00:55 Skribent: Eva Kajander

 

Följ oss på

Facebook


 

Instagram


 

Youtube

 

Våra samarbeten


 Sponsorhuset_300px


 

Postadress:
Korpförening Huddinge-Botkyrka - Korpen
Rotemannavägen 10
14557 Norsborg

Kontakt:
Tel: 08299622
E-post: This is a mailto link

Se all info