Hoppa till sidans innehåll

Kallelse årsmöte 2020: Måndag 23 mars

17 FEB 2019 22:59
Nu är det dags igen! Välkomna till föreningens årsmöte 2020. Som vanligt håller vi till vid kontoret - Subtopia i Alby. Läs mer om hur du skriver motioner till årsmötet samt anmäler ditt deltagande för mat. Måndag den 23 mars kl. 19:00-20:00.
  • Uppdaterad: 10 FEB 2020 15:10

Årsmöteshandlingar kommer senast tre veckor innan årsmötet att att publiceras på hemsida, mejlas till medlemmar samt finnas tillgängliga på årsmötet.

Anmäl ditt deltagande på medlemsidan
Vi bjuder på enklare förtäring i form av fika, men även en matig macka för den som anmäler sitt deltagande i förväg. För att kunna uppskatta hur många vi blir, och därmed kunna boka tillräckligt stor lokal samt beställa mat, tar styrelsen mer än gärn in din anmälan (ej binande) via medlemssidan.
 
Självklart är alla medlemmar välkomna även oanmälda, men får då nöja sig med gott kaffe och en kaka (och er demokratiska medlemsröst). Se till att ditt medlemskap är förnyat inför årsmötet. För medlemmar under 13 år har målsman möjlighet att rösta i barnets namn. 
 
 
Att skriva en motion
Motioner skall vara inkomna styrelsen senast måndag den 9 mars. Information om hur du skriver en motion till årsmötet finner du här.
 
Vill du vara en del av Korpens utveckling?
Är du Korpens nästa stjärna? Föreningen söker DIG till såväl styrelse, valberedning och vår träningsverksamhet. 
 
Har du erfarenhet av förtroendeuppdrag, vill vara en del av idrottens utveckling, utveckla din egen kompetens? Vi söker dig med stort idrottshjärta samt kompetens och vilja att ansvara för föreningens budget, personal, verksamhet och ledare.
 
Har du erfarenhet eller intresse för gruppträning? Vi söker nu fler instruktörer och ledare till vårt gruppträningsteam som jobbar med vattenträning, gruppträning i sal, seniorträning samt yoga. Kanske har du en idé om nya träningsformer i Korpen? 
Hör av er till styrelsen med era frågor och funderingar. 
 
 
Dokumentation
Publiceras på hemsidan senast tre veckor innan årsmötet.
 
Hitta
Plats: Subtopia. Rotemannavägen 10 i Alby.
Tid: Måndag den 23 mars kl. 19:00-20:00.
 

Styrelsen hälsar välkomna!

 

Skribent: Jens Johansson

 

Följ oss på

Facebook


 

Instagram


 

Youtube

 

Våra samarbeten


 Sponsorhuset_300px


 

Postadress:
Korpförening Huddinge-Botkyrka - Korpen
Rotemannavägen 10
14557 Norsborg

Kontakt:
Tel: 08299622
E-post: This is a mailto link

Se all info