Hoppa till sidans innehåll

Årets Korpare 2019: Grattis Emil och Raouf

10 FEB 2020 13:45
Grattis Årets Korpare 2019, Emil och Raouf, som får priset för det stora ansvar de tog som parkourtränare hela höstterminen och genom­förde elva till tretton pass varje vecka hela terminen när föreningen stod inför en mindre ledarkris.
  • Uppdaterad: 10 FEB 2020 13:45

Föreningens egna prisÅrets Korpare, är en utmärkelse till en eller flera ledare i föreningen som utmärkt sig extra eller gjort en bedrift under året utöver det vanliga. För 2019 har styrelsen valt att ge priset till föreningens två parkourledare Emil och Raouf, som trots ung ålder tog ett jättestort ansvar för höstterminens parkour och genom­förde elva till tretton pass varje vecka och hela terminen när föreningens parkour behövde det som mest.

Inför höstterminens start kunde inte två av tre ordinarie tränare längre fortsätta hålla parkourpass i föreningen. Både Emil och Raouf, som precis hade börjat sin resa som korpledare, visade dock snabbt att de både kunde axla manteln som parkourtränare. De tog mer ansvar än en ungdomsledare egentligen ska behöva ta och kunde hjälpa huvudtränare Javid att både genomföra och utveckla Korpens parkour med samma kvalité som tidigare terminer. 

Ett stort grattis från hela styrelsen!

Skribent: Jens Johansson
E-post: Adressen Gömd

 

Missa inte

Flottsbroeverest.png

 

Följ oss på

Facebook


 

Instagram


 

Youtube

 

Våra samarbeten


 Sponsorhuset_300px


 

Postadress:
Korpförening Huddinge-Botkyrka - Korpen
Rotemannavägen 10
14557 Norsborg

Kontakt:
Tel: 08299622
E-post: This is a mailto link

Se all info