Hoppa till sidans innehåll

Start för ny Drive In-hockey i Tumba

18 MAR 2016 13:38
Varje tisdag och torsdag kl. 14:30-16:00 öppnar vi nu upp för alla från 8 år att åka skridskor och spela hockey med oss i Ishuset, Tumba. I samarbete med Idrottslyftet och Tumba Gymnasium Skol IF bjuder vi barn och ungdomar, men även vuxna, ut på isen för kravlöst spel och ren glädje.
  • Skapad: 18 MAR 2016 13:38

Våra duktiga hockeytränare Tomas Storm (känd som tidigare scout för Detroit Red Wings) och Anton Åkerström (utbildningsansvarig för ishockeyprogrammet på Tumba Gymnasium) håller öppen verksamhet för fritids, barn och ungdomar från 8 år som vill åka skridskor och spela hockey på fritiden. Tillsammans med unga hjälpledare från Tumba Gymnasium bjuder vi på fri åkning, 3 mot 3-spel och extra träning för både dig som är helt nybörjare och dig som älskar hockey och bara vill ha mer av det.

Det finns skridskor, hjälmar, klubbar och handskar att låna. Ni som är på plats 14:15 kan också få hjälp med utrustningen. 

Välkomna varje tisdag och torsdag enda fram till vecka 20, i mitten av maj! Ingen föränmälan krävs, kostar ingening och är till för alla.

Skribent: Jens Johansson

 

Missa inte

Flottsbroeverest.png

 

Följ oss på

Facebook


 

Instagram


 

Youtube

 

Våra samarbeten


 Sponsorhuset_300px


 

Postadress:
Korpförening Huddinge-Botkyrka - Korpen
Rotemannavägen 10
14557 Norsborg

Kontakt:
Tel: 08299622
E-post: This is a mailto link

Se all info