Hoppa till sidans innehåll

Sök sommarjobb på Korpens sommarläger

08 MAR 2016 16:39
För tredje året i rad genomför vi vårt fantastiska sommarläger för barn med särskilda behov och söker nu drivna ledare som gillar att jobba med barn.
  • Skapad: 08 MAR 2016 16:39

Är du över 18 år och brinner för ledarskap, idrott och hälsa? Vill du ständigt utvecklas som person och vill du jobba med barn i sommar? Då har du hittat rätt!

Vi söker just dig som är intresserad av att jobba med barn med särskilda behov under ett fyra dagar långt sommardagläger som genomsyras av idrott och äventyr. Lägret pågår den 20-23 juni 2016 på Fittjaäng.

- Med särskilda behov menar vi dels barn med funktionsnedsättningar men också barn som inte har ekonomisk möjlighet att åka bort på sommaren.

Inför lägret: I samband med detta jobb ingår en kick-off den 29 maj, en utbildningsdag den 5 juni, en planeringskväll den 15 juni samt uppstartsträff söndag den 19 juni.

I din ansökan: Inga tidigare kunskaper krävs. Däremot är det en fördel om du tidigare jobbat i grupp eller som ledare för barn och ungdomar - I synnerhet om du jobbat med funktionsnedsatta barn. Huvudfokus är att verkligen vilja jobba med barn och har ett starkt engagemang för deras välmående. Skriv i ansökan vilka idrotter/aktiviteter du varit aktiv i + ledarerfarenheter.

Ersättning: Utbildning ingår. Idrottsledararvode utgår för hela lägerveckan.

Sista ansökningsdatum: Ansökan ska skickas på mejl senast den 18 mars 2016.

Skicka din ansöka till: Iréne Cederborg, This is a mailto link

Frågor: Iréne Cederborg, 073-421 85 70, This is a mailto link

 

Välkommen med din ansökan!

Skribent: Jens Johansson

 

Missa inte

Flottsbroeverest.png

 

Följ oss på

Facebook


 

Instagram


 

Youtube

 

Våra samarbeten


 Sponsorhuset_300px


 

Postadress:
Korpförening Huddinge-Botkyrka - Korpen
Rotemannavägen 10
14557 Norsborg

Kontakt:
Tel: 08299622
E-post: This is a mailto link

Se all info