Hoppa till sidans innehåll

Lyckat årsmöte med nya ansikten

04 APR 2018 12:18
Ett årsmöte med tydliga besked, högt i taket och några nya ansikten.
Tack till er som deltog och tog till vara på er demokratiska röst i föreningen.
  • Uppdaterad: 04 APR 2018 12:21

Årsmötet 2018 blev en trevlig tillställning på Subtopia i Alby. Sittande ordförande Jens fick uppdraget att leda årsmötet med protokollassistans från ledamot Anton. 

Jens kunde även presentera årets satsningar kopplat till spontanidrott och seniorträning. Med den utveckling som föreningen gjort gentemot öppna ungdomsträningar och projekt riktigade till särskilda målgrupper kan vi också konstatera att Korpen är den förening som bedriver den mest omfattade öppna spontanidrottsverksamheten i hela Botkyrka samt är på frammarch i Huddinge tack vare samarbetet med FFA i Vårby Gård. 

Särskilda seniorsatsningar innefattar detta år deltagande på Seniorveckan i både Huddinge och Botkyrka samt den traditionella Hjärta Botkyrka-dagen på Hågelby. Målet är även att starta upp spontanträning för seniorer på de kommunala utegymmen på flera platser i Botkyrka. 

Utökad styrelse

Sittande ordförande Jens Johansson valdes på ytterligare ett år. Något han tackade ödmjukast för. 

Ledamöterna Tommy Jungedal och Anton Åkerström valdes på nytt för ytterligare två år i styrelsen och Anna Åberg valdes in som ny ledamot på två år. Varmt välkommen till Anna som kom in i föreningen via hennes söners deltagande i våra parkourgrupper. Anna bor med sin familj i Tullinge och har en gedigen bakgrund inom föreningslivet i Tullinge där hon länge spelat tennis och även suttit i Tullinge Tennisklubbs styrelse. 

Uppdaterad årsmöteswebb med tidigare årsmötesdokument

I samband med årets årsmöte har vi även passat på att uppdatera hemsidan med en sida där alla medlemmar hittar mer info om den demokratiska processen inom svensk idrott samt info om hur DU som medlem skriver en motion till årsmötet. Årsmöteshandlingar finns nu också tillgängliga för nedladdning från 2013 och fram till årets möte.

Sidan finns i menyn under "Föreningen" och "Årsmöte".

Klicka här för direktlänk till årets handlingar

Skribent: Jens Johansson
E-post: Adressen Gömd

 

Missa inte

Flottsbroeverest.png

 

Följ oss på

Facebook


 

Instagram


 

Youtube

 

Våra samarbeten


 Sponsorhuset_300px


 

Postadress:
Korpförening Huddinge-Botkyrka - Korpen
Rotemannavägen 10
14557 Norsborg

Kontakt:
Tel: 08299622
E-post: This is a mailto link

Se all info