Hoppa till sidans innehåll

Leo Damgaard får Stockholmsidrottens hederspris

30 MAJ 2018 11:53
Stort grattis till vår käre Leo Damgaard som denna vår fick Stockholmsidrottens nyinstiftade hederspris för exceptionellt ideellt ledarskap. Priset får han självklart för sitt långa och uppoffrande arbete med Drive In-idrott för unga i Storvreten.
  • Uppdaterad: 30 MAJ 2018 14:44

På den årliga Stora Idrottskonferensen som Stockholmsidrotten genomförde den 17 mars på Clarion Hotel Stockholm var Leo hemligt inbjuden som hedersgäst. När distriktsidrottschef Cinnika Beiming på förmiddagen presenterade det nyinstiftade priset förstod vi snabbt varför just Leo hade blivit inbjuden. Väl på scen fick Leo en lång applåd och stående ovantioner från de ca 400 idrottspersonerna i rummet. 

Väl på scen tog en uppenbart rörd Leo i vanlig ordning chansen att, istället för att prata om sin egen betydelse, hylla alla andra ideella ledare i rummet samt prata om vikten till fortsatt inkludering och hårt arbete för att inget barn eller ungdom ska utelämnas till kriminella krafter och uteslutas från det självklara att idrott ska vara tillgängligt för ALLA. 

Delar av Leos tacktal

Läs Stockholmsidrottens artikel om Leos pris här.

Skribent: Jens Johansson
E-post: Adressen Gömd

 

Missa inte

Flottsbroeverest 2022.png

 

Följ oss på

Facebook


 

Instagram


 

Youtube

 

Våra samarbeten


 Sponsorhuset_300px


 

Postadress:
Korpförening Huddinge-Botkyrka - Korpen
Rotemannavägen 10
14557 Norsborg

Kontakt:
Tel: 08299622
E-post: This is a mailto link

Se all info