Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte 2019: Måndag 25 mars

17 FEB 2019 22:59
Nu är det dags igen! Välkomna till föreningens årsmöte 2019. Som vanligt håller vi till vid kontoret - Subtopia i Alby. Läs mer om hur du skriver motioner till årsmötet samt anmäler ditt deltagande för mat. Måndag den 25 mars kl. 19:00-20:00.
  • Uppdaterad: 17 FEB 2019 22:59

Årsmöteshandlingar kommer inom kort att läggas upp på hemsida, mejlas till medlemmar samt finnas tillgängliga på årsmötet.

Anmäl dig på medlemsidan
Vi bjuder på enklare förtäring. För att kunna uppskatta hur många vi blir, och därmed kunna boka tillräckligt stor lokal och beställa mat, tar vi in er anmälan (ej binande) via medlemssidan.
 
Självklart är alla medlemmar välkomna även oanmälda, men får då kanske nöja sig med gott kaffe och en kaka (och er demokratiska medlemsröst). Se till att ditt medlemskap är förnyat inför årsmötet. För medlemmar under 13 år har målsman möjlighet att rösta i barnets namn. 
 
 
Att skriva en motion
Motioner skall vara inkomna styrelsen senast måndag den 11 mars. Information om hur du skriver en motion till årsmötet finner du här.
 
Vill du vara en del av Korpens utveckling?
Är du Korpens nästa stjärna? Vi söker nu personer till både styrelse, valberedning och vår träningsverksamhet.
 
Har du erfarenhet av förtroendeuppdrag, vill vara en del av idrottens utveckling, utveckla din egen kompetens? Vi söker dig med stort idrottshjärta samt kompetens och vilja att ansvara för föreningens budget, personal, verksamhet och ledare.
 
Har du erfarenhet eller intresse för gruppträning? Vi söker nu fler instruktörer och ledare till vårt gruppträningsteam som jobbar med vattenträning, gruppträning i sal samt yoga. Kanske har du en idé om nya träningsformer i Korpen? 
Hör av er till styrelsen med era frågor och funderingar. 

 
Dokumentation
 
Hitta
Plats: Subtopia. Rotemannavägen 10 i Alby.
Tid: Måndag den 25 mars kl. 19:00-20:00.

 

Styrelsen hälsar välkomna!

Skribent: Jens Johansson

 

Missa inte

Flottsbroeverest 2022.png

 

Följ oss på

Facebook


 

Instagram


 

Youtube

 

Våra samarbeten


 Sponsorhuset_300px


 

Postadress:
Korpförening Huddinge-Botkyrka - Korpen
Rotemannavägen 10
14557 Norsborg

Kontakt:
Tel: 08299622
E-post: This is a mailto link

Se all info