Hoppa till sidans innehåll

Korpens nya system

05 JAN 2018 12:09
  • Uppdaterad: 11 JAN 2018 03:55

Ett helt nytt sätt att anmäla sig

2012 inleddes ett arbete i Korpen för att gå från otydligt, krångligt och omodernt till att bli tydligt, enkelt och modernt. Vi har nu kommit en bra bit på vägen och under 2018 tar vi nästa steg med ett helt nytt medlemssystem. Nedan kan du läsa i korthet varför vi byter system och vad du som medlem kan förvänta dig.


 

Varför?

Det här är nog en fråga som många utav er ställer er just nu? Varför ska vi byta system, ni kanske tycker det funkar bra redan idag. Nedan kan du läsa några utav de främsta anledningarna till bytet.

Enkelhet

Vi vill att du snabbt och enkelt ska hitta din aktivitet för att sedan lika snabbt och enkelt kunna anmäla dig så att du sedan kan gå och motionera med andra likasinnade. Med de system som används idag så finns inte den önskade enkelheten.

Högre servicenivå

Vi har fram tills nu inte kunnat ge er medlemmar service på den nivå som vi önskar. Med det nya medlemssystemet kommer vi kunna hjälpa er på ett mycket bättre och snabbare sätt. För dig som inte gillar att använda mobil eller dator när du ska anmäla dig kommer det nya system bli mycket enklare. Hör av dig via telefon så kommer vi kunna hjälpa dig hela vägen till en fullständig anmälan.

Mobilanpassning och framtidssäkring

Vi ser att fler och fler av våra medlemmar använder sin mobil när de anmäler sig till våra aktiviteter. För att hänga med i den utvecklingen och för att framtidssäkra kommer vårt nya medlemssystem fungera lika bra i din mobil som på din dator. Vi ser helt enkelt till att systemet är anpassat efter våra medlemmars behov.

Uppfylla säkerhetkrav

Vi som förening måste uppfylla en del krav när det kommer till att lagra peronuppgifter i vårt medlemssystem. Under våren träder ett nytt krav in, något som kallas för GDPR eller dataskyddsförordningen. GDPR är ett sätt att skydda dina personuppgifter så de inte används på fel sätt. För att vi ska uppfylla de krav som ställs på oss är vi helt enkelt tvungna att byta system. 


 

Vad behöver du som medlem göra?

Du kan redan nu klicka dig in på medlemssidan och registera dig. Det nya systemet är i bruk och de aktiviteter som startar i januari är nu öppna för anmälan. www.korpenhb.zoezi.se

För andra sektioner, som startar senare i vår, kommer mer information och anmälan komma upp efter hand. Vissa medlemmar kommer vi att kontakta direkt gällande just din träning. Självklart går det lika bra att kontakt oss med frågor och funderingar. När året är slut kommer alla medlemmar ha flyttat in i det nya systemet.

När det är dags att anmäla sig kommer vi via inbjudan och vår hemsida leda dig in i det nya systemet. Vi kommer också beskriva hur du går tillväga för att anmäla dig till din aktivitet. Första gången som du anmäler dig i det nya systemet kommer du behöva skapa ett nytt konto. Detta gör du väldigt enkelt genom att följa instruktionerna på skärmen. Skulle du få problem är välkommen att höra av dig till oss på kansliet så hjälper vi dig.

Har du några funderingar?

Skulle du redan nu ha några funderingar så får du gärna höra av dig till oss. Ordförande Jens är den som svarar och nås som vanligt på telefon 0737-06 74 77 eller på mejl (klicka).

Skribent: Jens Johansson
E-post: Adressen Gömd

 

Missa inte

Flottsbroeverest.png

 

Följ oss på

Facebook


 

Instagram


 

Youtube

 

Våra samarbeten


 Sponsorhuset_300px


 

Postadress:
Korpförening Huddinge-Botkyrka - Korpen
Rotemannavägen 10
14557 Norsborg

Kontakt:
Tel: 08299622
E-post: This is a mailto link

Se all info