Hoppa till sidans innehåll

Korpen inviger utegym i Storvreten tillsammans med Botkyrka kommun

16 NOV 2014 18:21
Efter initiativ från Korpens Drive-in i Storvreten invigdes i söndags det nya utegymmet i Storvreten. Till ett 50-tal besökare hölls invigningstal och band klipptes av bland annat Korpens Leo Damgaard och Botkyrka kommuns Katarina Berggren.
  • Skapad: 16 NOV 2014 18:21

Det blev en väldigt trevlig invigning för det 50-tal människor, främst ungdomar och pensionärer, som bjöds på både fika och kortare genomgång av maskinerna och ställningarna Leo Damgaard och hans unga initiativtagare höll tal och berättade om projektets uppkomst och visioner.  

Leo om projektet:

"Förutom själva projektarbetet är det alltid hårt jobb med att komma ut med info, sätta upp lappar överallt och kontakta tidningarna för att få ut budskapet. Sen gäller det självklart att ta ner alla lappar igen efter invigningen, man är väl miljövänlig!"

Vad som händer nu? Leo är redan igång med att fortsätta öka trivseln och tryggheten i Storvreten:

"Nu ska vi fortsätta jobba för en bättra belysning i parken så man kan vistas och passera i trygghet oavsett om klockan är 9 på morgonen eller 21 på kvällen. Jag har redan framfört mina tanker och önskemål till Katarina Berggren och kommunen. De verkar vara positiva till mina önskemål även om det koster en slant. Det ligger ju i allas intresse att vi kan minska att folk blir trakasserade eller angripna på väg till och från sina hem"

Skribent: Jens Johansson
E-post: This is a mailto link

 

Missa inte

Flottsbroeverest 2022.png

 

Följ oss på

Facebook


 

Instagram


 

Youtube

 

Våra samarbeten


 Sponsorhuset_300px


 

Postadress:
Korpförening Huddinge-Botkyrka - Korpen
Rotemannavägen 10
14557 Norsborg

Kontakt:
Tel: 08299622
E-post: This is a mailto link

Se all info