Hoppa till sidans innehåll

Hallmans Cup avgjord

06 APR 2017 18:21
Söndag den 22 mars avgjordes årets upplaga av Hallmans Cup och vi grattar Lantlaget till en jämn finalvinst med 5-4 mot ett hårt kämpande Rosenrövarna
  • Skapad: 06 APR 2017 18:21

Årets Hallmans Cup inleddes med ett rakt gruppspel där de fyra främsta gick vidare till semifinal. Varje match räknades alltså för att både ta sig vidare och skaffa sig så bra placering som möjligt! 

Efter sedvanliga bragdinsatser och Foppafinter lyckades Lantlaget gå obesegrat genom gruppspelet. Till slutspelet tog med sig Rosenrövarna, Kurtas och Huddinge BK. Efter starka semifinalvinster spelades en jämn final mellan obeegrade Lantlaget och gruppspelstvåan Rosenrövarna. Lantlaget höll för favorittrycket och vann den jämna finalen med uddamålet. Semifinalförlorarna Kurtas och Huddinge BK delar på bronset. 

Final: Lantlaget-Rosenrövarna 5-4.

Hallmans cup: Tabell och resultat från gruppspelet

Prisutdelning och medlemskväll på sportbar

Mer info följer om var och när säsongens priser för seriespelet och Hallmans Cup kommer att delas ut. Vi kommer att bjuda in till en kväll på någon sportbar i söderort där vi samlas för mat, dryck och skratt. Kvällen avslutas med den traditionsenliga prisutdelningen till segrarna, tvåan och trean från respektive tävling.

Skribent: Jens Johansson
E-post: Adressen Gömd

 

Missa inte

Flottsbroeverest 2022.png

 

Följ oss på

Facebook


 

Instagram


 

Youtube

 

Våra samarbeten


 Sponsorhuset_300px


 

Postadress:
Korpförening Huddinge-Botkyrka - Korpen
Rotemannavägen 10
14557 Norsborg

Kontakt:
Tel: 08299622
E-post: This is a mailto link

Se all info