Hoppa till sidans innehåll

Nyheter


Senare i vår instruerar Korpen på kommunens utegym i Botkyrka. Gratis för alla kvinnor och seniorer!
 
Nyhet för 2021 är att vi tagit fram ett klippkort för dig som vill träna när du kan och även prova olika aktiviteter hos oss på Korpen Huddinge Botkyrka.
 

Prova-på: Parkour 30 jan

(2020-12-21 18:00)
Gratis prova på Parkour 30 januari för Knatte och Intro.
 
Gruppträning: Halva priset resterande termin
 
Så smått kan vi börja öppna Drive-in på fredagar i Storvretshallen. Tyvärr finns ännu inte möjlighet att samlas för att spela fotboll men pingis, kampsport och dans kommer att starta upp den 16 oktober.
 
I juli och augusti tar de flesta i styrelse och personal semesterledigt. Det betyder begränsade svar på mejl samt att telefonväxeln är nedstängd vecka 28-32.
 
Folkhälsomyndighetens restriktioner och rekommendationer om fysiska möten för att motverka smittspridning av Covid-19 resulterade både att vi i mars fick skjuta fram föreningens årsmöte samt hitta en teknisk lösning för ett digitalt genomförande.
 
Rådande situation gör att vårens fotbollssäsong nu skjuts fram till i höst. Istället kommer medlemmar kunna boka in sig på en träningsgrupp som tränar och spelar fotboll varje söndag i Vårby Gård.
 
Rådande situation gör att vårens fotbollssäsong nu skjuts fram till i höst. Istället kommer medlemmar kunna boka in sig på en träningsgrupp som tränar och spelar fotboll varje söndag i Vårby Gård.
 
Grattis trotjänarna i Rosenrövarna som tog hem Korpens Rinkbandycup - ELIN Cup 2020.
 
 
Varje tisdag kl. 15:15-16:15 erbjuder vi nu gratis träning för tjejer 15-20 år. Start efter sportlovet. Alla träningspass genomförs/startar på Albys hjärta. Träningen ska utvecklas tillsammans med deltagarna.
 
I april startas en ny verksamhet i Korpen. För första gången på många år får alla tjejer en egen träningsgrupp för att få spela fotboll med och mot varandra. Iniativet kom från Malin Gustavsson som nu är Korpens senaste fotbollstränare.
 
Grattis Årets Korpare 2019, Emil och Raouf, som får priset för det stora ansvar de tog som parkourtränare hela höstterminen och genom­förde elva till tretton pass varje vecka hela terminen när föreningen stod inför en mindre ledarkris.
 
Vi välkomnar El & Installationsteknik i Stockholm AB till Korpfamiljen som från och med i år tar över namnrättigheten till föreningens rinkbandycup i Huddinge. Det nya cupnamnet blir nu ELIN Cup 2020.
 
12345678910...>>

 

Följ oss på

Facebook


 

Instagram


 

Youtube

 

Våra samarbeten


 Sponsorhuset_300px


 

Postadress:
Korpförening Huddinge-Botkyrka - Korpen
Rotemannavägen 10
14557 Norsborg

Kontakt:
Tel: 08299622
E-post: info@korpenhb.se

Se all info