Hoppa till sidans innehåll

Skridsko/Ishockey


Fri åkning, skridskoträning och prova på-hockey för skola och fritids

Med Korpen behöver skolor och fritids inga egna (och stora) förråd med skridskor, hjälmar och klubbor. Vi startar istället skolsamarbeten där ni som skola kan ta med er eleverna till isbanorna på Alby IP och Brunna IP och genomföra fri skridskoåkning med eller utan klubba samt hjälpredskap för att barnen ska kunna utvecklas och nå skolans kunskapsmål.

Korpens skolsamarbeten är en del av föreningens utbredda motionsverksamhet med syftet att alla barn och ungdomar ska känna sig välkomna till öppen och kravlös träning.

Vår vision är att alla barn ska lära sig åka skridskor oavsett bakgrund, tidigare kunskap eller tillgång till egna skridskor. 

Vi bedriver ingen tävlingsverksamhet och ställer inga krav på dyra kringkostnader. Detta ska istället uppmuntra barn och ungdomar till positiv träning där de själva bestämmer vad de vill göra med sin fritid. 

Det är helt enkelt så vi vill att idrott ska vara! För oss spelar det ingen roll om drömmen är att bli hockeyproffs eller att få umgås med sina kompisar. Alla är lika välkomna och alla kan få utvecklas med oss.


Verksamheten pågår så länge isbanorna är igång (december till mars). 

 

Utrustning att låna

Vi har skridskor, hjälmar, klubbor och handskar att låna (var alltid på plats i god tid för att få hjälp med utrustningen). 

 

 

 

Tack till våra partners Djurgårdens IF Hockey och CCM Hockey

 

Uppdaterad: 29 NOV 2017 00:45 Skribent: Jens Johansson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Korpförening Huddinge-Botkyrka - Korpen
Rotemannavägen 10
14557 Norsborg

Kontakt:
Tel: 08299622
E-post: This is a mailto link

Se all info