Hoppa till sidans innehåll

Seriespel


SPELA PADEL MED KORPEN

Padel kan beskrivas som en blandning av squash och tennis och spelas allt som oftast två mot två. Det är en perfekt motionsform för dig som gillar boll/racketsport och uppskattar att spela i lag. Föreningen erbjuder seriespel Alby, Botkyrka. 


Information om seriespelet
Utökad söndagsserie inför kommande serieomgång - start 16 maj.

Anmälan.png   Matcher Resultat.png
Spelregler.png   Poängräkning.png

 

Om en spelklass är full, mejla för att bli uppskriven på kölista

Medlemskap
Korpen Huddinge-Botkyrka är en medlemsstyrd förening. Det är därför ditt medlemskap som berättigar dig att få delta i föreningens aktiviteter. Medlemskapet bekostar även din försäkring och ger dig rösträtt på årsmötet. Till vår medlemsida

Spelform
Seriespelet tillämpar divisionsindelning beroende den nivå som lagledaren anger vid anmälan av nytt lag. De lag som redan spelat en eller fler säsonger och återanmäler sig placeras beroende på hur det gick tidigare omgång. 

Serierna spelas med upp till 6 lag i varje division. Lagen spelar upp till 5 matcher/serieomgång. En full säsong består av tre serieomgångar med upp till 15 matcher. De två topplagen flyttas upp och de två sista lagen flyttas ner i divisionssystemet efter avslutad serieomgång.

Vi reserverar oss för ändringar beroende på hur många som anmäler sig.

Matchformat
Speltiden är en timme och matchen spelas i upp till 3 set. Lagen får poäng per vunnet set och delar på poängen vid ett set som inte hinner spelas klart. Se mer utförlig beskrivning under poängräkning

Flytta match
Vi har fasta tider bokade och kan inte flytta matcher på grund av att lag inte kan spela. Lagen får därför ha fler spelare registrerade för att förhindra WO. Det är även godkänt att låna in en spelare från ett annat lag. Det viktiga är att matchen blir av och att speltiden nyttjas. 

Matchbollar
Hemmalaget står för bollar till match. 

Hitta till padelhallen
Padel Flemingsberg, Elektronvägen 4 i Flemingsberg. 

Padelverket Alby, Kumla Gårdsväg i Eriksbergs industriområde

Spelregler
Hittar du på vår hemsida HÄR.

Resultatrapportering
Det är båda lagledarnas ansvar att rapportera in resultat, vilket görs via inloggning på medlemssidan. Senast kl 10.00 dagen efter match ska resultatet vara rapporterat. Så här räknar du poäng.

Uppdaterad: 13 NOV 2019 23:28 Skribent: Jens Johansson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Korpförening Huddinge-Botkyrka - Korpen
Rotemannavägen 10
14557 Norsborg

Kontakt:
Tel: 08299622
E-post: This is a mailto link

Se all info